OM MIG

“Tania brinner för hälsa och välmående då hon vill att alla ska dela den härliga boosten av att vara nöjda med sig själva, sin kropp och hälsa. Alla bör ha energi som boostar ens vardag och omgivning.”

Jag växte upp som väldigt överviktig. Under den tidiga uppväxten ”visste” inte jag att jag var överviktig då jag alltid varit rund. I mellanstadiet började mobbingen och jag förstod inte varför andra barn sa att jag var tjock, då jag hemma aldrig pratade om min vikt. I högstadiet började jag bli mer medveten då det hindrade mig att prestera på idrottslektionerna och konditionen var katastrof. Jag sökte hjälp hos sjuksyster men fick kostcirkeln som referensmall.

Jag testade allt, juice diet, viktväktarna med alla äldre tanter, banan diet, gröna dieten, karolinska dieten, inte äta något dieten, you name it.. Med åren fortsatte jag jojobanta, svälta på dagarna och frossa på kvällarna alternativt svälta på vardagarna och frossa på helgerna. Träna med en dålig kost och unna sig snabbmat för att jag hade tränat. 

Med första barnet gick jag upp 32 kilo, andra graviditeten 26 kg och det tog 4 år för mig att gå ner dom, på samma sätt som innan, svält och frosseri. Energin ska vi inte ens prata om, vaknade trött och somnade i soffan så fort jag kom hem.

Med ett eget företag i 15 år och som ensamstående mamma kände jag att jag behövde en förändring och började intressera mig för hälsa. Intresset kom när jag träffade min före detta man som jobbade extra som hälsocoach.  Han coachade mig med kosten och näring från Herbalife. Jag fick fantastisk energi redan efter 3 dagar och kroppen blev fastare. Något jag aldrig upplevt innan. Alla mina vänner ville veta vad jag hade gjort, min coach fick massor med nya klienter och jag blev intresserad av just det yrket. Jag lade ner mitt företag och satsade 100% på mitt nya intresse.

Genom att jag gick på alla utbildningar så blev jag framgångsrik på 3 månader inom Herbalife Nutrition. Jag toppade listorna och sedan dess har jag många gånger fått utmärkelsen bäst i Sverige som Nr 1.

Jag utbildade mig till personlig tränare 2016 och på kort tid har jag blivit en framgångsrik och populär PT då jag jobbar med ett unikt koncept. Jag garanterar resultat annars får man pengarna tillbaka. 

Jag har många gånger i mitt liv varit i era skor och själv tidigare anlitat många personliga tränare utan resultat. Det här är ett rättvist sätt för att ni som klienter ska känna trygghet och finna tron på processen med träning och rätt kost. Man kan boka en kostnadsfri konsultation med mig för en offert på pris och upplägg.

 Jag  lever som jag lär, ett balanserat liv med rätt syn på kost och motion. Numera föreläser jag inom hälsa och inre styrka, har en egen podd och bloggar om min vardag och livsstil.