REFERENSER

HAR DU VILJAN? DÅ HAR JAG VERKTYGEN SOM LEVERERAR RESULTAT!

Läs vad mina kunder har att säga om mig och mitt arbete.

Jag anlitade Tania för jag behövde få en pusch och hjälp med kost o träning! Jag älskade varenda pass med henne då hon såg till min dagsform, la upp träningen så jag varje gång gav mitt yttersta och gick ut från träningen med ett leende och en underbar känsla! Tania är en fantastisk PT och vän som man alltid kan prata med om man känner sig vilsen i kost o träning! En sann vän!!!
Viktoria Palmqvist
PT-Kund
Väldigt engagerad och duktig PT. Du lärde mig förstå skillnaden med att ha kontakt med en muskel och inte. Jag har aldrig varit så trött men samtidigt så otroligt glad samtidigt, som efter några av våra pass. Gör man som du säger så visar sig resultaten. Jag själv är mycket piggare, har nya muskler och har fastare kropp.
Pia Loukkanen
PT-Kund
Jag anlitade PT Tania pga jag kände att hon kommer hjälpa mig på det sättet som känns bäst för mig. Hon är tuff men rättvis och peppar en att klara några till och kanske fem till efter de. Jag fick upp min styrka till Pippi Långstrump Nivå. Jag kan helhjärtat rekommendera denna kvinnan för att just DU SKALL NÅ DINA MÅL!
Pia Maria
PT-Kund
Det var alltid roligt att åka träna fast jag visste att det väntade en hård träning, vi hade alltid roligt och skrattade och det höjde min självkänsla, motivationen ökade för fick bra resultat ,cohade även på fritiden hur jag sköte övrig träning och kost, fanns alltid till hands. Rekomenderar Tania för hon är så duktig och kunning och en underbar människa.
Mia Johansson
PT-Kund
Att anlita Tania som PT var något av det bästa jag gjort! Jag längtade alltid till våra pass för vi hade så himla roligt tillsammans, samtidigt som hon verkligen pushade mig när jag tvivlade på mig själv. Jag förlorade den vikten hon garanterade och på köpet fick jag massa kunskap om kost och träning. Kommer vara för evigt tacksam till Tania!
PT-Kund
Att få ha Tania som pt har varit roligt och väldigt lärorikt på många sätt hon är en person med stort hjärta som vill hjälpa för att få så bra resultat som möjligt på sin träning och kost och hennes tränings pass dom är jobbiga men man får tränings värk efteråt. Jag ångrar inte att en minut av att bli tränad av Tania . Hon är en person med ett stort hjärta.
Charlotte Niklasson Karlsson
PT-Kund
Att anlita Tania är det bästa jag gjort för mig själv. Dels har jag fått fantastiska resultat, men framförallt har jag lärt mig hur jag behåller resultaten och hur jag ska tänka. Tania har gett mig självförtroende att träna, att våga ta i. Men också lita på att kostkonceptet fungerar i vardagen trots heltidsjobb med många resor och med sambo och fyra barn. Tania har också hjälpt mig hitta den träning som jag gillar. Jag började träna med Tania under 2017, 2018 stod jag på startlinjen till halvmaraton (tjejmilen 21k) under 2019 är målet att springa ultravasan 45. Tania har fått mig att vilja träna och må bra, för min skull. Hon är en fantastisk person som peppar och tror på dig. Om du väljer att träna med Tania kommer du få redskapen för att just du ska lyckas. Ta den möjligheten.
Clara Hyltbäck
PT-kund
Jag anlitade Tania då det är en tjej som jobbar med hjärtat. Hon fanns alltid tillgänglig och svarade när man behövde lite extra stöd. Jag fick de resultat jag ville så hennes upplägg är grymt. Det bästa är att hon hittar det som funkar för dig personligen. Jag var hemma med småbarn och kom inte iväg till gymmet. Tania gav mig alternativa övningar att köra hemma där jag även kunde involvera barnen så det blev både kvalitet och kvantitet på träningen och samtidigt en lekstund med barnen.
Julia Larsson
PT-Kund
När jag bestämde mig att gå ner i vikt så gick jag till Tania och det va det bästa jag har gjort i mitt liv. Underbara Produkter och fick ett kostschema. I början kändes det helt omöjligt men med Tanias stöd tog jag mig i genom kostschemat och jag gick på pt lektionerna och dom va väldigt jobbiga men med en sån fantastisk person så tänkte man inte hur jobbigt det va utan man hade det så jävla roligt. Hon är så bra på att peppa upp en när man ej orkar jag gick ner 10 kg som jag trodde va omöjligt men det va så jävla roligt. Det va en helt fantastisk tid hon är verkligen den bästa pt och det va värt alla pengarna hon är inte bara bra på sitt jobb utan värdens bästa vän med, vet inte vad jag hade gjort utan henne i mitt liv.
Josefine Veznaver
PT-Kund